L'EUNCET al nostre centre

por | |
Ahir 1/03/09 ens va visitar el Sr. Xavier Resa Navarro responsable de l'àrea de comercial de l'Escola Universitària Caixa Terrassa.
l'Escola Universitària Caixa Terrassa (EUNCET) és un centre d’ensenyament superior adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya.
El Sr. Xavier Resa va donar informació, als nostres alumnes, sobre el pla Bolonia i la seva implementació a la universitat catalana i sobre les possibilitats quen tenen els alumnes de cicles formatius de continuar els seus estudis en acabar aquest curs.
Va encoratjar els alumnes per que, durant aquest anys de dificultats econòmiques i taxes d’atur altes, continuïn els seus estudis per tal de estar ben posicionats per quan, d'aquí pocs anys, sortim d'aquesta crisi.
També va convidar als alumnes a la sisena edició del Concurs de projectes empresarials per alumnes de CFGS i a visitar la seva escola quan vulguin.

1 comentaris:

Unknown

Cal dir, que jo soc ex-alumne del badalonés on vaig fer el grau superior de administració i finances. Igual que aquest any, l'any passat ens va venir a veure el Sr. Xavier Resa per fer-nos la mateixa xarla. Finalment, aquest any he començat la carrera de ADE a la EUNCET (escola universitaria de caixa terrassa) i estic molt molt contenta. Els profesors son molt competents, i la universitat satisfà de sobres totes les necesitats que pugui tenir un alumne. Trobo que vaig fer una molt bona elecció i la recomano!

Saluts!