Campament d’Innovació: Finals a París i Madrid

por | |

Durant els dies 2 i 3 de març els alumnes de 1 CFGS van participar en el GEP BARCELONA CHALLENGE 2012, organitzat per Junior Achievement. L'objetiu principal d'aquest campament d'innovació és potenciar el treball en equip entre els alumnes i la cooperació de les diferents escoles que van participar. Els alumnes, principalment, van realitzat projectes empresarials relacionats amb el medi ambient i la globalització. D’un total de 20 grups empresarials simulats, els nostres alumnes han aconseguit estar entre els grups premiats.

- 1 PREMI: ECOBIKE ~ Pol Lloveras.

- 2 PREMI: iTicket ~ Ignasi Motos

- 3 PREMI: Sandra Matas i Judit Jiménez


París:

El primer i el segon premi, representats pels alumnes Pol Lloveras i Ignasi Motos respectivament, van poder gaudir durant els dies 21, 22 i 23 de març de la final europea realitzada a París i que van anomenar: GEP París Challenge. Durant aquests dies joves de diferents nacionalitats europees: danesos, francesos, italians, alemanys entre d’altres. Van poder simular nous projectes empresarials, i al tractar-se d’un concurs internacional era imprescindible l’ús de l’anglès com a llengua vehicular.

Madrid:
El tercer premi ha estat presentat per Sandra Mata i Judit Jiménez a la I Final Nacional del Campament d’Innovació realitzat a Madrid durant els dies 24 i 25 d’abril.  Durant aquestes jornades, van  desenvolupar diferents projectes respectuosos amb el medi ambient, que facilitin el treball en equip i amb una visió global per facilitar la integració entre països.  





0 comentaris: