4a. edició de la Nit dels Nous Professionals

por | |
Els alumnes de cicles formatius de grau superior del Col•legi Badalonès, Verònica Quero Tierno, Virginia Rovira Márquez, Vanessa Vasallo Díaz i Georgina Solé Pérez, van guanyar el 2n premi de la Nit dels nous professionals organitzada per la patronal de Terrassa CECOT pel seu projecte empresarial “Adéu, guau”.

La Nit dels Nous Professionals, que premia els millors projectes dels alumnes de Formació Professional, fou de nou una gran festa d’aquesta formació educativa.
La cita va tenir lloc el dijous 18 de juny a la tarda als jardins de la CECOT i va acollir unes 400 persones, entre les quals es trobava el conseller d’Educació , Ernest Maragall, el secretari general d’Indústria de la Generalitat, Antoni Soy, l’alcalde de Terrassa, Pere Navarro i el president de la CECOT , Antoni Abad, entre d’altres...

El conseller Ernest Maragall va subratllar que “la Nit dels Nous Professionals s’ha convertit en el millor indicador de la salut de l’ FP”. El conseller va defensar aquesta formació i va considerar que “representa un actiu per a Catalunya encara que no siguem conscients”. En aquesta línia, Antoni Soy , secretari general d’Indústria de la Generalitat, va anar més enllà i manifestà que “el capital humà de l’ FP es fonamental per a la competitivitat del país”.
Per la seva part, el president de la CECOT, Antoni Abad, reiterà “l’aposta de les empreses i indústries per l’ FP”.

La festa de la Nit dels Nous Professionals va tenir el seu punt culminant amb el lliurament dels premis, fins un total de nou en aquesta quarta convocatòria. S’han presentat més de dos-cents projectes, de grau mitjà i superior, de gran qualitat amb un total de sis-cents alumnes.
Els alumnes del Col•legi Badalonès va rebre un segon premi dotat amb 600€ pel seu projecte empresarial anomenat “Adéu, guau”.

Enhorabona!

0 comentaris: