Finalistes al Young Business Talents

por | |
L’equip MILKHOUSE, compost pels alumnes de cicles formatius María Díaz, Victor Marí i Sergi Ruilopez, s’ha classificat per a la final nacional de Young Business Talents.

La final tindrà lloc el dissabte 13 d’abril al pavelló d’esports del Colegio San Agustín de Madrid. Posteriorment es farà un sopar de gala al Moma Fiffty Six; i el diumenge, si els alumnes superen aquesta fase, optaran a la gran final que se celebrarà a les oficines de Nivea-Beiersdorf. Després es procedirà a la clausura del joc amb el lliurament de premis, diplomes etc.
Si no aconsegueixen passar a la gran final, el diumenge els alumnes realitzaran una visita guiada al Triángulo del Arte, que inclou la visita als museus del Prado, Thyssen i Reina Sofia.

Young Business Talents és un joc de simulació empresarial i direcció estratègica d’empreses que va començar el mes de novembre de 2012.
Aquest joc ha permès als nostres alumnes prendre decisions de tot tipus dins d’una empresa. Els 12 equips del Col•legi Badalonès han participat primer en una competició a nivell regional i posteriorment a nivell nacional.
Aquest simulador ha permès viure el mateix que es viu quan es gestiona una empresa. Els ha donat elements de judici per a la presa de decisions de futur, entenent una mica més la teoria econòmica i desenvolupant habilitats de gestió i emprenedoria.

En definitiva, el joc ha estat un laboratori per experimentar el món empresarial.

Enhorabona a tots els participants!!!


0 comentaris: