L'Escorxador acull amb èxit la 1a Fira de l'Ensenyament de Badalona

por | |
Durant el passat divendres i dissabte, 19 i 20 d'abril, el Centre Cultural l'Escorxador va acollir amb èxit la 1a Fira de l'Ensenyament de Badalona, on instituts, centres d'educació complementària i universitats van exposar les seves ofertes educatives i, a la vegada, orientar els estudiants de secundària en la seva futura formació.
Amb una quarantena d'estands, centenars d'alumnes de tota la ciutat de Badalona i els més interessats es van apropar a l'Escorxador a consultar les propostes formatives de caire públic, concertat i privat.
Entre els estands es trobaven la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Ramon Llull i l'Escola Oficial d'Idiomes. Durant tota la jornada també es va realitzar xerrades a l'interior de la Nau-3 i algunes exposicions on els assistents varen tenir l'oportunitat de conèixer l'oferta en cicles formatiu dels instituts, les propostes d'algunes universitats, el Programa de Qualificació Professioanl Inicial (PQPI), i també els programes de les escoles d'adults.


0 comentaris: