Young Business Talents “La gran final”

por | |

La Maria Díaz, en Victor Marí i en Sergi Ruilópez; alumnes de 1r. de grau mitjà , han participat aquest dissabte, 13 d’abril de 2013, a la gran final del joc de simulació empresarial “Young Business Talents” que s’ha realitzat a Madrid.

Van arribar divendres a la nit a Madrid i dissabte, durant tot el dia, han estat concursant amb 100 equips més de tota Espanya per aconseguir arribar a la finalísima de diumenge.

Malgrat fer un molt bon resultat no ha pogut ser. Tot i això ha estat una jornada plena de emocions. A la primera decisió empresarial estaven en segon lloc però després a la segona i tercera decisió han perdut posicions i no han assolit els objectius fixats. La competència ha estat duríssima i a un nivell excepcional.
Després de la segona ronda de decisions han anat a la llotja d’honor del Santiago Bernabeu i allà han gaudit d’un pica-pica a l’alçada del lloc a on es trobaven. (no hi ha paraules per descriure’l. Semblava que l’hagués pagat en Florentino ). Posteriorment han baixat a la gespa del Bernabeu a fer-se la foto de rigor. Ja a la tarda, al pavelló d’esports del col•legi Joan Bosco, han fet la tercera i última ronda de decisions. S’ha procedit a dir els finalistes i els hi han donat un diploma acreditatiu de la seva participació a la final. Mestres ha durat la simulació han pogut gaudir de menjar i beguda gratis i a més els hi ha regalat un lot de productes Nivea (el patrocinador del joc de simulació).

El proper any el joc traspassarà fronteres i hi participaran diversos països de la Unió Europea com Grècia, Portugal i Itàlia ....

A la nit han anat al club Moma fifty six on han gaudit d’un càtering per sopar i música per moure’s.

Diumenge les 11 han ant a fer una volta pel triangle de l’art de Madrid, també dit triangle de l’or. Aquesta ruta els ha permès visitar els museus de El Prado, el Reina Sofia i el Thyssen Bornemisza (tot un luxe).

I a la tarda, desprès de dinar un “bocata calamares” , a l’avió i cap a casa.

Creiem sincerament que ha estat una experiència que recordaran tota la seva vida. No tothom te l’oportunitat d’arribar a una final tan complicada com aquesta. Cal dir que van començar al octubre més de 1000 equips de tot el país i només 100 han estat els finalistes.

Enhorabona i el proper any ho millorarem segur

Ricard i Aniceto

0 comentaris: