3r. dia POP UP restaurant "Mare Nostrum" a Hèlsinki

por | |

Dimarts 27 de gener de 2015.
Demà inaugurem el restaurant "Mare Nostrum" i toca treballar de valent.
A les 9:00 esmorçar a l’escola de cuina Perho. Posteriorment les responsables de l’escola, la Sra. Johanna Westling i la Sra. Satu Korkiakoski, reparteixen totes les tasques a realitzar durant el dia. A les 10 els alumnes de business, de Helmi, Mercuria i Badalonès, ens reunim per fer  la enquesta de satisfacció que farem arribar als clients els dies en que el restaurant serà obert. El responsable de projecte,  Jarno, dius als alumnes que divendres hauran de fer una presentació en power point o similar del projecte i que se’ls avaluarà.
A les 11h. a els alumnes de Business ens ofereixen un curs pràctic de servei de menjador a càrrec de la Sra. Satu Korkiakoski. Mentres la resta d’estudiants professors de cuina es barallen amb el menú a les cuines de Perho a les ordres dels cuiners de Can Comas, Perho i Juuri.
A les dotze dinen els de cuina i posteriorment a la  una ens toca dinar a nosaltres.
De dos a set de la tarda ens donen descans i aprofitem per donar una volta ja que a les set de la tarda haurem d’anar al restaurant per muntar la decoració i ultimar tots els detall ja que demà haurà de sortir tot perfecte.
La previsió es que demà a migdia vindran uns 150-200 comensals i a sopar ja hi ha reserves per unes 100 persones.
Esgotats de la llarga jornada a les dotze  a dormir.emà inaugurem i toca treballar de valent.

0 comentaris: