4t. dia POP UP restaurant 'Mare Nostrum' a Hèlsinki

por | |
Dimecres 28 de gener de 2015.
Ha arribat el gran dia. Avui obrim el nostre restaurant “Marenostrum”.
Esperem més de 200 comensals a dinar a  migdia i uns 60 a sopar.
Son les 7:30 del matí i estem esmorzant a Perho. Les següents hores, de 8 a 11, les hem dedicat a preparar els últims detalls. Amb els nervis a flor de pell comença el servei de dinar a les 11 del matí. Una bogeria, tothom amunt i avall procurant que tot surti a la primera.
Els nostres alumnes son els responsables de servir i atendre als clients. Els hi expliquen els diferents plats que degustaran i si cal també els i fan cinc cèntims dels vins que han de tastar.
Son les tres del migdia i ha finalitzat els servei de dinar amb un èxit rotund. Han vingut a dinar 228 persones. Els alumnes del servei de matí preparen les taules de la tarda i sen van a descansar ja que entren els seus companys de la tarda.
A les  cinc de la tarda comença el servei de sopar que durarà fins les deu de la nit. Aquest servei es mes complicat ja que es a la carta amb plats mes elaborats i amb servei de bodega. S’ofereix cava, dos vins blancs i dos negres a part de sangria de cava  i per qui ho desitgi cervesa. Els alumnes seran els encarregats d’atendre als clients, assessorar-los en la tria dels plats explicant quins sons els seus ingredients i fen que la vetllada sigui tot un èxit.
Brutal !! Hem tingut uns 75 clients a sopar i tot ha anat sobre rodes. Els nostres alumnes, al igual que els de la resta de col·legis han estat perfectes en tot moment.
A les deu de la nit s’acaba el servei (esgotador) i toca preparar-ho tot per demà.
Una volta per la City una pizza al Vapiano i dormir que demà serà un altre gran dia

0 comentaris: