Diari del projecte Erasmus+ “Marenostrum pop up restaurant” a Hèlsinki.

por | |
Diumenge 25 de gener de 2015
Els alumnes de 2n. de batxillerat Marc Dueñas i Ruth Fernàndez, juntament amb els alumnes de cicles formatius de grau superior Marta Marquez, Guillem Padros i Marc Alonso; acompanyats pels professors Cristina López i Ricard Eguíluz, i els responsables de la pastisseria Can Comas Astrid i Yann hem posat rumb a Hèlsinki per participar en la posada en marxa d'un projecte de restaurant pop up que hem desenvolupat durant els darrers mesos amb dos escoles de negoci de Hèlsinki (Helmi i Mercuria), i les escoles de cuina de Perho de Hèlsinki, Rigas Turisma un radosas industrijas tehnikums college (Letonia) i per últim la escola italiana de cuina de IPSAR Luigi Carnacina College (Verona). També participen el restaurant Juuri de Helsinki, la Pastisseria Comas de Badalona i els restaurant Kaiku Vaarti de Riga (Letonia).
Després de quatre hores de vol hem aterrat al aeroport de Vaanta (Helsinki) a les 15:30 i amb una temperatura de menys 2 oC. I hem anat al Stadium Hostel (antic estadi olímpic de Hèlsinki) que serà durant una setmana la nostra residència.
Posteriorment, una vegada ens hem aposentat, hem anat a donar un vol per la ciutat juntament amb els alumnes italians i letons i els seus respectius professors responsables i hem sopat al restaurant Juttutupa i mes tard a dormir.


0 comentaris: